AQUAMAESTRO 2K PU

OPIS IZDELKA

AQUAMAESTRO 2K PU LAK ZA PARKET je dvokomponentni, poliuretanski, vodorazredčljivi , brezbarvni lak za zaščito in dekoracijo parketa in drugih vrst lesnih površin.

UPORABA

Pred nanašanjem laka je potrebno površino ustrezno pripraviti. Površina parketa mora biti suha, brez maščob in umazanije ter obrušena (zaključiti z brusnim papirjem 150). Po brušenju je treba površino odprašiti. Pred uporabo je treba barvo dobro premešati. Uporabiti čisto in suho plastično posodo za mešanje laka in kontakta v razmerju 10:1 (AQUAMAESTRO 2K PU LAK ZA PARKET : AQUAMAESTRO KONTAKT ZA 2K PU LAK).

Mešanico je treba dobro homogenizirati, pustiti, da odstoji 15 minut, ponovno premešati in pred uporabo precediti, če je potrebno. Mešanica je uporabna 6-8 ur. Nanašati s s čopičem ali specialnim z valjčkom v 3 slojih (z medpremaznim intervalom 4 ure) na suh, obrušen in odprašen parket. Za medslojno brušenje uporabiti smirkov brusni papir št. 240-320. Površina parketa je pohodna 24-48 ur po nanosu zaključnega sloja laka. Po uporabi pribor očistiti z vodo. Posodo s preostalim lakom in kontaktom je treba zatesniti neposredno po uporabi, da bi preprečili stik z zračno vlago. Za hitrejšo zaščito površine parketa in lepši izgled priporočamo AQUAMAESTRO AKRILNI OSNOVNI LAK.

PORABA

0.1l/m2 (10 m2/l) mešanice za en sloj

EMBALAŽA

Garniture za: 18 m2

Posamezno embalaža: kontakt, 0,50 l / lak, 5 l

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI