AQUAMAESTRO 1K PU

OPIS IZDELKA

AQUAMAESTRO je enokomponentni poliuretanski, vodoodporni, brezbarvni lak za zaščito in dekoracijo parketa in drugih lesenih oblog v srednje in zelo obremenjenih prostorih. Odlikujejo ga dolga življenjska doba, polnost filma in odpornost proti obrabi.

NAČIN NANOSA

Pred nanašanjem laka za parket je treba pripraviti podlago. Podlaga mora biti suha, očiščena maščob, umazanije in pobrušena (na koncu z brusnim papirjem št. 150), po brušenju pa je treba še temeljito odstraniti prah. Pred uporabo dobro premešajte! Zmes na suh, pobrušen in neprašen parket nanesite s čopičem ali posebnim valjčkom v 3 plasteh (sušenje 4 ure). Lak lahko nanesete neposredno na parket kot prvi sloj ali na podlago iz akrilnega laka Aqumaestro. Vmesno brušenje se izvaja z brusnim papirjem št. 320, lahko pa tudi tanjšim. Prostor lahko začnete uporabljati po 24-48 urah po nanosu zadnje plasti, orodje pa je treba takoj po uporabi oprati z vodo. Embalažo, v kateri ostane še neporabljen lak, je treba po uporabi takoj zapreti.

PORABA

0,1 l/m2 za eno plast.
Uporabno vsaj do datuma, označenega na embalaži, hraniti v suhem in dobro prezračevanem prostoru izven dosega sončne svetlobe, pri temperaturi od + 5 do + 25 °C.

POSTOPANJE Z OSTANKI IZDELKA IN EMBALAŽO

Embalažo je treba popolnoma izprazniti in jo odnesti v reciklažo. Pravne osebe odpadno embalažo predajo pooblaščenemu zbiralcu.
HOS kategorija in mejna vrijednost : A(i), 140 g/l, maks. 120 g/l.

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI